Támogatási kérelem!

A Világ minden MAGYARJÁHOZ!

 

Drága Magyar Testvéreink!

Szegeden a Vértónál a mi Kurgánunkon egyesületünk megvalósította a Magyar Történelmi Nemzeti Emlékhelyet. Ezzel kapcsolatban megjelentetni kívánjuk Hajdrik József költő-testvérünk könyvét. Ehhez kérjük anyagi és erkölcsi támogatásotokat, valamint a várható darabszám igényeteket amennyiben egyetértetek Nemzetegyesítési törekvéseinkkel. Egyesületünk civil szervezet és körülöttünk hasonló magyar érzelmű szervezetek a társaink, pl. Mátrix Alapítvány, Orpheus Állatvédő Egyesület, Mária Lovagrend, stb. Itt Szegeden összefogtunk.
A könyv címe: Hajdrik József: A Szegedi Vértó Dombjának Misztikája.

Fontos tudatnom, hogy a Nemzeti Emlékhely a Világ magyarságának összefogásával valósult meg egy forint állami támogatás nélkül, amelyet közel 60 millió Ft értékben átadtunk Szeged Megyei Jogú Városának – mint állóeszközként. Megjegyezni kívánjuk továbbá, hogy a Világon egyedül itt Szegeden a Vértói Magyar Történelmi Nemzeti Emlékhelyen – a mi Kurgánunkon – állított föl a 8 székely szék együttesen 8 székely kaput. Tudomásunk szerint a Világon egyedül itt állítottuk föl a Székely Himnusz Emlékművét. Egyesületünk és Testvérszervezetei minden évben éves az programkeretén belül Szert tartanak a több ezer éves Magyar Szakrális Napokon. Jelenleg a honlapunkat a Világ kb. 90 országából látogatják rendszeresen.
Ha és amennyiben egyetértenek kérelmünkkel és módjuk van a könyv megjelenését, terjesztését támogatni, úgy minden támogató  magyar testvérünket föltüntetjük részint a megjelenő könyvben és a honlapunkon. Meggyőződésünk, hogy a jelenleg nagy bajban lévő Magyar Nemzet és Magyarország jobbra fordulásának reményét csak a tiszta lelkű és szándékú, tevékeny és cselekvő egyének és szervezetek összefogása hozhatja meg!

Kérünk Benneteket, hogy továbbítsátok ezen támogatási kérelmet az általatok ismert magyar személyekhez és szervezetekhez!

Számlaszámunk: Fontana Credit Takarékszövetkezet 57400097-11130819

Segítségeteket és együttműködéseteket köszönjük!